Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

De ZEMBLA Methode

  •  
21-10-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
130 keer bekeken
  •  
zembla3_300.jpg
ZEMBLA, het onderzoeksjournalistieke programma van de VARA, bestaat 15 jaar. Dat wordt vanavond gevierd met een discussie tussen kijkers en programmamakers over de journalistieke werkwijze van het programma
ZEMBLA, het onderzoeksjournalistieke programma van de VARA, bestaat 15 jaar. Dat wordt donderdag 21 oktober gevierd met een discussie tussen kijkers en programmamakers over ‘De ZEMBLA-methode’, de journalistieke werkwijze die de redactie gebruikt bij het maken van een uitzending. De discussie vindt plaats in het Amsterdamse debatcentrum De Balie en is live te volgen op Joop.
De avond begint met een gesproken column van Hans Beerekamp, tv-criticus van NRC-Handelsblad. Vier thema’s worden ingeleid met fragmenten en van commentaar voorzien door Frits van Exter (Hoofdredacteur Vrij  Nederland), Kay van de Linde (persstrateeg) en Adelheid Roosen (theatermaker). Het debat wordt geleid door Kees Driehuis, eindredacteur van ZEMBLA.
Lees hier meer

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.