Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dibi: 'PVV nieuwe partij voor elite'

  •  
20-03-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
ANP-TofikDibi_Kamer_300.jpg
GroenLinks Kamerlid vindt dat de PVV alle debatten over hun speerpunten uit de weg gaat
GroenLinks Kamerlid Tofik Dibi vindt dat de PVV is veranderd in een partij voor de elite. ”De partij heeft een extreme make-over doorgemaakt: van een buitenstaander die dingen anders wil doen naar een partij die zijn idealen inlevert voor een plek in het centrum van de macht.”
Dibi hekelt het feit dat veel PVV Kamerleden dubbelfuncties hebben in de Provinciale Staten en gemeenteraden. Ook vindt hij dat zij het debat over hun speerpunten, veiligheid, zorg en integratie uit de weg gaan.
Sietse Fritsma had vroeger het hoogste woord over de massa-immigratie, nu hoor je hem niet meer. Extra agenten kwamen er ook met de PVV niet. Tijdens een overleg over de jeugdzorg in Limburg, waar de partij de grootste werd, kwam ze niet eens opdagen. En aan het debat over religie zei Hero Brinkman afgelopen week zelfs geen behoefte te hebben, terwijl de discussie over de islam hun bestaansrecht is.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.