Laatste update 15:54
28

Dieptepunt in campagne tegen Trump maakt van zijn vrouw een slet

Veel mensen willen voorkomen dat Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt. En daarbij wordt door sommige tegenstanders geen middel geschuwd. Trump weet veel oer-conservatieve stemmers te lokken en de zogeheten Super PAC Make America Awesome probeert die fatsoensrakkers weg te jagen bij Trump door zijn ex-vrouw Melania Trump zogezegd te ‘slut-shamen’. Een affiche toont een naaktfoto van Melania, die in het verleden als model werkte, met de tekst “Zie hier Melania Trump, uw volgende First Lady. Of u kunt in plaats daarvan komende dinsdag Ted Cruz steunen’.

enhanced-mid-8139-1458581517-18

Melania Trump zou in werkelijkheid beter in het Witte Huis passen dan haar verguisde echtgenoot. Ze studeerde architectuur en vormgeving aan de Sloveense universiteit van Ljubljana en spreekt vijf talen vloeiend. Na een zeer succesvolle carrière als model richtte ze haar eigen mode-bedrijf op.

Vrouwen die zich sexy presenteren worden door conservatieve krachten snel als ‘slet’ neergezet, omdat het leven van een vrouw in hun ogen alleen draait om kuisheid. Make America Awesome is opgezet door de Republikeinse adviseur Liz Mair.

cc-foto Donald en Melania: Marc Nozell

Geef een reactie

Laatste reacties (28)