Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dion Graus doet aangifte tegen Jeroen Pauw

  •  
01-01-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
133 keer bekeken
  •  
graus_300.jpg
PVV-Kamerlid ziedend over oprakelen oude affaires
PVV-Kamerlid Dion Graus is woest op Jeroen Pauw, de NTR en productiemaatschappij TVBV, zo onthulde parlementair redacteur Peter Kee in het programma De Nieuws BV, het nieuwe dagelijkse lunchprogramma van BNN-VARA op Radio 1.
Wat wil het geval? Het geval wil dat in een uitzending van het veelgeprezen programma 5 Jaar Later, met als hoofdgast PVV-collega Fleur Agema, een bonte stoet aan PVV-affaires de revue passeerde.
Tijdens het gesprek daarover was ook Dion Graus op de achtergrond in beeld met daarbij de kop waarin hij werd beschuldigd van vrouwenmishandeling. Er is inderdaad in het verleden aangifte gedaan tegen Graus maar tot vervolging is het nooit gekomen, legt hij uit aan De Nieuws BV. Het Kamerlid vindt dat zijn naam wordt bezoedeld en heeft aangifte gedaan bij de politie. De PVV’er die bekend staat om zijn dierenliefde spreekt zelfs van ‘rioolratten’ bij de media die hem in een kwaad daglicht willen stellen.
De bewuste uitzending. Het gewraakte fragment begint op 23:14

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.