Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dion Graus opnieuw in opspraak en coalitie kibbelt over klimaat

  •  
16-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
k&j
PVV-Kamerlid Dion Graus is opnieuw in opspraak wegens ontoelaatbaar gedrag tegenover vrouwen. Dit keer heeft zijn ex-vrouw aangifte gedaan omdat hij haar gedwongen zou hebben tot seks met derden. De politicus ontkent de beschuldigingen en PVV-leider Wilders onderneemt vooralsnog geen actie. Peter Kee kent zowel Graus als zijn vrouw, ze kwamen zelfs bij hem thuis op bezoek. Hij legt uit waarom dit geen privé-zaak is. Van Jole stelt dat er een uiterst lastige situatie is ontstaan en dat Wilders nu zijn leiderschap moet bewijzen.
Daarna praten de twee over het gemor in de coalitie. Kee gaat in op de pijn bij Buma dat de VVD zijn onderwerp, de klimaatmaatregelen, heeft gekaapt. Van Jole observeert dat Rutte zich aan het ontpoppen is tot de May van de Lage Landen, niet in staat om een akkoord te sluiten.
Meer Kee & Van Jole? Natuurlijk! Abonneer je op de podcast en ontvang iedere week gratis het nieuwste commentaar. Via RSS , iTunes of Stitcher.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.