46

Dode vogels: natuurfenomeen of het einde der tijden?

[Video] Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans in Uitgesproken Vara over de mysterieuze dood van grote groepen vogels en vissen

Honderden, mogelijk duizenden duiven zijn vandaag in het Italiaanse stadje Faenza dood uit de lucht gevallen. De dode vogels hangen in bomen, liggen in bloemperkjes, op daken en straten. Op 31 december vielen in het Amerikaanse plaatsje Beebe duizenden spreeuwen dood uit de lucht. Afgelopen dinsdag vielen in Lousiana honderden vogels dood uit de lucht. En in het Zweedse stadje Falköping werden drie dagen geleden meer dan honderd vogels dood op straat gevonden.


En het bleef niet bij dode vogels: in een Amerikaanse rivier in Arkansas zijn duizenden dode vissen gevonden. En in Engeland spoelden duizenden dode krabben op het strand. 

Inmiddels worden er in de hele wereld honderden meldingen gedaan van beesten die dood uit de lucht vallen.
Wat is er aan de hand? Is dit een gewoon natuurfenomeen? Of de aankondiging van het einde der tijden, zoals voorspeld is in het Bijbelboek “De openbaringen van Johannes”
“En de zee werd bloed als van een dode, en alle levende wezens, die in de zee waren, stierven. En de rivieren en de waterbronnen, en het water werd bloed.”
Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans, ondermeer oprichter van de site exitmundi, een site over alle theoriën over het einde der tijden, heeft voor alle voorvallen een logische verklaring.

Geef een reactie

Laatste reacties (46)