Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Doek valt voor Park Magazine

  •  
05-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
parkmagazine.jpg
Journalistieke glossy presteerde niet naar verwachting
De jonge journalistieke glossy Park is niet meer. WPG Uitgevers heeft woensdagmiddag tegenover persbureau Novum verklaart dat het blad niet presteerde zoals werd verwacht. Na minder dan een jaar hebben de uitgever en de redactie besloten de stekker eruit te trekken.
Hoofdredacteur Marie Nanette Schaepman:
We wilden natuurlijk meer tijd. We hebben er echt alles aan gedaan. Dat het einde nu toch gekomen is, is heel frustrerend […] Het blad had in een andere tijd moeten ontstaan.”
Het blad werd afgelopen december met hoge verwachtingen gepresenteerd. Bekende namen, waaronder Jan Jaap van der Wal, Theo Maassen en Paul Verhoeven sierden de covers. In totaal zijn vijf nummers van het blad gemaakt. De laatste editie ligt vanaf morgen in de schappen. In dit nieuwe nummer zal worden onthuld dat PVV-leider Geert Wilders en De Telegraaf rellen zouden hebben ‘verzonnen’.
WPG Uitgevers start wel onmiddellijk met een nieuw blad, genaamd ‘De Liefde’.
Foto: Screenshot Park Magazine
Handig! Al het nieuws over de verkiezingen op Joop Verkiezingsoverzicht.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.