Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Eddie Vedder en Beyoncé verrassen met cover Bob Marley

  •  
27-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
global_02.png
De twee sterren doen een onverwachts duet tijdens het Global Citizen festival waar aandacht wordt gevraagd voor wereldarmoede
De leadzanger van de legendarische Pearl Jam, Eddie Vedder en de koningin van popmuziek Beyoncé zongen onverwachts een duet tijdens het Global Citizen festival, een evenement met wereldleiders en artiesten die aandacht vragen voor wereldwijde armoede.
Vedder riep tijdens zijn optreden Beyoncé het podium op. De twee artiesten zongen een cover van Bob Marley’s Redemption Song op het festival dat zaterdag in New York plaatsvond. 
Het Global Citizen festival is een initiatief van de Coldplay-zanger Chris Martin. Naast Pearl Jam en Beyoncé traden ook artiesten zoals Ed Sheeran en Common op. Ook werden er speeches gegeven door onder andere Michelle Obama en de Amerikaanse vice-president Joe Biden. Meer dan 60.000 mensen bezochten het evenement in Central Park. 

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.