Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

EO-gast foetert Eerdmans (of PVV'er) uit, fluisterend

  •  
12-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
eerdmans_300_01.jpg
Microfoon staat open: 'Schandalig! Verschrikkelijk! Hou toch op!'
Tijdens een uitzending van Moraalridders ging even de verkeerde microfoon open en is te horen hoe een onbekende spreker denkt over WNL-presentator en verbale krachtpatser Joost Eerdmans. Hij fluistert het zachtjes in de regie-microfoon die per ongeluk openstaat. Eerdmans heeft dan net gezegd dat je armen niet moet helpen maar dat die ‘gewoon beter hun best moeten doen’.
Zo gauw een fragment van een uitzending over PVV-kamerlid Lucassen is beëindigd zijn de woorden te horen.
Het gesprek gaat daarna over de keuzes die Eerdmans maakt voor Uitgesproken WNL. Hij stelt dat een reportage waarin misdragingen van PVV-kamerpersoneel aan de orde komen onder hem niet uitgezonden zal worden.
In de studio merkte niemand wat van de hartenkreet maar op Twitter werd het wel opgemerkt.
UPDATE 22:34 : Op Twitter merkt @espees op dat het snoeiharde gefluister ook aan het adres van Kamerlid Lucassen gericht kan zijn.
UPDATE 22:45 Volgens de eindredacteur van Moraalridders was de stem het commentaar van een van de andere aanwezige gasten:
In #moraalridders was in het gesprek met Joost Eerdmans het geluid te horen van 1 van de andere gasten. Kwestie van verkeerde schuif.
Naast Joost Eerdmans waren te gast Bamber Delver, directeur van Stichting De Kinderconsument en Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting.
RTEmagicC_twitter_.jpg

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.