19

Estelle Cruijff dient klacht in tegen Moszkowicz

Glamouradvocaat zou model veel te hoge kosten in rekening hebben gebracht

Estelle Cruijff heeft een klacht ingediend tegen advocaat Bram Moszkowicz. Raadsman Nico Meijering meldde de klacht gisteren namens presentatrice, actrice en model Cruijff bij de deken van de orde van advocaten in Amsterdam, zo meldt NRC Handelsblad. De klacht betreft de te hoge kosten die Moszkowicz rekent voor zijn diensten. Daarover hebben ook andere cliënten zich beklaagd.

Moszkowicz is na een tuchtzaak, aangespannen door de Amsterdamse deken, vorig jaar oktober uit zijn ambt gezet. Daarbij ging het mede om te hoge kosten die hij had berekend. Omdat Moszkowicz in hoger beroep ging mag hij zijn beroep nog uitoefenen. Dat beroep dient 21 februari.

Estelle Cruijff werd de afgelopen maanden juridische bijgestaan door Moszkowicz omdat ze moet getuigen in de strafzaak tegen haar van mishandeling verdachte partner Badr Hari. In december wisselde ze van advocaat.

Volgens Cruijffs nieuwe raadsman, Nico Meijering, heeft Moszkowicz in samenwerking met de Telegraaf en RTL Boulevard voortdurend publicitaire spelletjes met Estelle Cruijff gespeeld. Moszkowicz tipte volgens de klacht bevriende media zodat ze opnames van Cruijff konden maken als ze met hem een afspraak had of als zij bij de rechtbank kwam.

Moszkowicz zegt dat de nieuwe klachten elke grond missen.

NRC: Klacht Estelle Cruijff tegen Moszkowicz om ‘excessief hoge’ kosten

Geef een reactie

Laatste reacties (19)