237

Eurocommissaris Kroes vertrouwde op waarzeggers

Bram Peper: Neelie nam belangrijke beslissingen op grond van gesprekken met astrologes

Eurocommissaris Neelie Kroes heeft vaak advies gevraagd aan astrologes. Privé, maar ook zakelijke problemen loste ze op door diverse waarzegsters aan te spreken. Dat blijkt uit het boek ‘Neelie Kroes – Hoe een Rotterdams meisje de machtigste vrouw van Europa werd’ dat in september zal verschijnen. Ex-man van de eurocommissaris, oud-minister Bram Peper, doet hierin een boekje open over het beleid van Neelie Kroes.

Eén van de waarzeggers is Lenie Drent uit Amsterdam. Volgens Bram Peper had Kroes verregaande vertrouwen in haar. Het Algemeen Dagblad citeert de oud-minister:

Het liep allemaal door elkaar heen. Met Lenie belde ze héél vaal. Met een zeer hoge frequentie, dus niet zomaar. Lenie is op bezoek geweest bij ons in Wassenaar en Nelie nam haar wel eens mee naar partijtjes.” [De gesprekken waren zowel privé] Maar meestal zakelijk. Nijenrode, zakendeals… Ze heeft allerlei beslissingen genomen op grond van gesprekken met die personen. En ze deelde met die lui dingen waarvan je denkt: dit zou ik nooit delen, en al helemaal niet over de telefoon. Ik maakte me er wel wat zorgen over, want ik vond dat die contacten Neelie kwetsbaar maakten. Maar ja, op een gegeven moment leer je leven met de gekkigheid van iemand.”

Neelie Kroes is overigens geboren onder het dierenriemteken kreeft.

AD: ‘Neelie Kroes nam besluiten na gesprek met astrologe’

cc-foto: Neelie Kroes

Geef een reactie

Laatste reacties (237)