43

Ex-PVV’er: ‘Wilders wordt gechanteerd door Graus’

Verbod op rituele slacht staat in het PVV-program omdat Graus dat wil... Joodse geldschieters in VS zijn boos: PVV weert hiermee Joden uit Nederland

Voormalig PVV’er Marcial Hernandez suggereert in het WNL-televisieprogramma Half acht live! dat PVV-Kamerlid Dion Graus de reden is dat het verbod op ritueel slachten in het verkiezingsprogramma van de PVV terecht is gekomen. Graus zou Wilders chanteren. Waarmee laat Hernandez in het midden. Hij heeft zo zijn vermoedens, maar daarvoor moeten we zijn boek maar lezen.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

De Telegraaf meldde dinsdag al dat vooraanstaande Joodse organisaties in de Verenigde Staten boos zijn op de PVV. Ex-PVV’er Wim Kortenoeven bezocht afgelopen weekend diverse organisaties. Hem zou verteld zijn dat de instellingen niet blij zijn met het voornemen van de PVV om de rituele slacht te verbieden in Nederland en daarnaast de import van ritueel geslacht vlees ook te verbieden. Hierdoor zouden Joden uit Nederland geweerd worden, omdat koosjer vlees dan niet meer beschikbaar is.

Geef een reactie

Laatste reacties (43)