415

Extreemrechtse blogger wenst Femke Halsema gruwelijke dood

Martien Pennings wenst linkse vrouwen dood, omdat ze in zijn ogen heulen met het kwaad, de islam. Waar doet ons dit aan denken? 

Het is een werkelijk misselijkmakend stukje tekst dat extreemrechtse blogger Martien Penning zondag op de website Amsterdam Post heeft geplaatst. Het begint in de kop die luidt: “Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . .” Hieronder enkele citaten uit dit manifest van haat tegen links, vrouwelijk Nederland:

Misschien kan de lezer dan begrijpen welk een moorddadige razernij jegens deze types ik er in dit stuk onder tracht te houden. Dat is inderdaad het grote punt: ze halen in elk fatsoenlijk mens de massamoordenaar naar boven. (..)

Meen ik wat ik hierboven schrijf? Dat ik Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij een dergelijke executie toewens? Dat is een moeilijke ethische kwestie. Ik weet niet precies wanneer er een omslag is gekomen, want vroeger was ik niet zo. Vol haat, bedoel ik. (..)
Samen met de verstandige Joden ben ik de geschiedenis van de islam onder ogen gaan zien, de omvang van het Kwaad gaan beseffen, de omvang van de linkse collaboratie ook, het genotzuchtige linkse wegkijken van de werkelijkheid. De linkse gemakzucht, de linkse zelfmanifestatie, het linkse narcisme.

Moet ik die andere boerkaab-feministes – Karin Dekker , Jolande Sap, Ineke van Gent –  ook nog even de revue laten passeren? Ik zou zeggen: laat ze dood vallen! Femke Halsema? Hoe vaak heb ik nu al gezegd dat die altijd dezelfde act opvoert: “Kijk daar is Femke Halsema! Zij is een Goed Mens! Met grote ogen zoekt zij naar het Kwaad! Waar zijn de Racisten?”  Zal ik Halsema ook maar een sharia-rechtbank in Pakistan toewensen? En zal ik maar in het midden laten of ik het doodvonnis door steniging echt verhoop? Want ik weet het gewoon niet meer.

De vrouwen waar het over gaat, hebben nog niet gereageerd.

Het hele ding is hier te lezen

Mis niets: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (415)