Laatste update 14:13
0

Fitness met peuters en de krant met de domste columnisten

In de vijftigste aflevering van Joop Café bespreekt Hasna El Maroudi de pogingen van Instagram influencer Ashy Bines (909.000 volgers) om peuters te laten fitnessen tegen overgewicht. Bines is overigens niet de enige die dat doet, er zijn meer zogeheten fitness moms die peutersport promoten, zoals in onderstaande staande video. Hasna is zelf een fervent sporter met twee New York marathons op haar naam en tevens moeder van een kleuter. Hoe ziet zij dat?

Het is overigens het laatste Joop Café van Hasna want ze verlaat komende maand Team Joop omdat ze is benoemd tot eindredacteur van BNNVARA op NPO Radio 1.

Francisco van Jole verbaasde zich over een column van Irene van den Berg in het AD, de krant die columnisten tot ‘analisten’ bestempelt maar wat niet voorkomt dat ze regelmatig uit de bocht vliegen. In ‘Stakende piloten hebben lak aan mensen die hun salaris betalen’ smeert ze een hele reeks cliché’s uit, zoals de fabel dat vakbonden stakingen organiseren om zieltjes te winnen. In werkelijkheid is een staking een laatste en zeer kostbaar redmiddel om onwillige werkgevers tot de orde te roepen.

Beluister de podcast hierboven, via de site van NPO Radio 1 (RSS-feed). Of via iTunes en abonneer je.

foto: Instagram, Ashy Bines

Geef een reactie

Laatste reacties (0)