Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Fleur Agema beledigt publiek Pauw en Jinek, wordt uitgejouwd

  •  
02-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
247 keer bekeken
  •  
Haar grote blonde leider kan de straat niet meer op door extreme beveiliging, maar dat houdt Fleur Agema niet tegen. Als nummer twee op de lijst van de PVV, voert ze volop campagne. Vanavond is ze te gast bij Pauw & Jinek om te praten over haar partij en de campagne. Als ze door tafelgast Dolf Jansen kritisch ondervraagd wordt en het publiek klapt beledigt ze de bezoekers door hen de ‘linkse kerk’ te noemen, waarna ze uitgejouwd wordt.
In de uitzending is ook Mona Keijzer te gast, de nummer 2 van het CDA om te praten over normen en waarden, en de vrijheid van meningsuiting die volgens haar in de maatschappij te ver is doorgeslagen. De twee discussiëren over wiens idee het precies is om de ‘islamisering’ van Nederland tegen te gaan. Agema beschuldigt het CDA ervan voorstellen van de PVV te stelen.
. @fleuragemapvv : '' @monakeijzer weet donders goed #hoedan. Mona legt regelmatig ideeën van de PVV onder het kopieerapparaat. #penj pic.twitter.com/FjZGLcwyAL
— Jinek (@JinekLive) 1 maart 2017

Meer over:

politiek, nieuws, pvv
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.