Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Flirt in vliegtuig zo teruggevonden

  •  
14-02-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
138 keer bekeken
  •  
airplanelove_300.jpg
Website helpt je 'soul mate' terugvinden die je in de wolken ontmoette 
Er zijn al heel wat Valentijnsdagen voorbij, maar nog steeds was er geen plek op het internet om die ene ‘soul mate’ die je in het vliegtuig had ontmoet terug te vinden. De website ‘WeMetOnAPlane.com’ helpt je eindelijk die ene flirt terug te vinden.
In het vliegtuig lijkt de tijd soms oneindig. Mensen vergeten e-mailadressen uit te wisselen of laten de liefde over aan het lot en hopen hun flirt ooit op straat tegen het lijf te lopen. Met WeMetOnAPlane.com is het echter goed mogelijk dat je die ‘one day fly’ die toch in je hoofd is blijven hangen, kunt terugvinden. Wanner je een oproep plaats zendt de website allerlei berichten uit via Facebook en Twitter om jou liefde terug te vinden.
Oprichter van de site Will Scully-Power, die zelf zijn liefde in het vliegtuig vond, deed onderzoek naar mensen die hun flirt uit het vliegtuig probeerden op te sporen. Voordat zijn website bestond vond hij dagelijks 4.000 mensen die op internet zochten naar de ‘soul mate’ uit de lucht.
cc-foto: Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.