Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Forensentaks op de lange baan geschoven

  •  
04-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Flickr_forensen_ShirleydeJong_300
Tweede Kamer bespreekt belasting van reiskostenvergoeding pas na de verkiezingen
De maatregel om de reiskostenvergoeding te belasten wordt pas na de verkiezingen in de Tweede Kamer besproken. Dat blijkt uit de uitwerking van de fiscale maatregelen uit het Begrotingsakkoord 2013 die vandaag naar de Kamer is gestuurd door staatssecretaris Weekers van Financiën, zo meldt de NOS. Er zou meer tijd nodig zijn “voor een nadere uitwerking van de maatregelen met betrekking tot woon-werkverkeer”.
Het voornemen om de maatregel op de lange baan te schuiven staat in het Vijfpartijenakkoord van VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie, zo bericht de NOS
De forensentaks heeft de laatste weken geleid tot een stortvloed aan kritiek. Sommige werknemers zouden er honderden euro’s per maand op achteruit gaan, aldus de NOS.
Eerder bleek al dat vier van de vijf partijen af wilden van de omstreden maatregel. Alleen D66 heeft zich er nog niet tegen uitgesproken.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.