Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Forum spreekt schande van Halsema, Baudet schudt hand Volendammer

  •  
03-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
140 keer bekeken
  •  
Baudet, Hiddema en Van Haga (FvD) op werkbezoek

© 2020-06-01 13:04:56 VOLENDAM - Thierry Baudet, Theo Hiddema en Wybren van Haga op het terras in de Volendamse haven. De drie leden van Forum voor Democratie (FvD) brengen een werkbezoek aan h

Forum voor Democratie eist het aftreden van Femke Halsema omdat ze bij het protest tegen racisme en politiegeweld op de Dam de anderhalve meter afstand niet handhaafde. “De acties van Halsema zijn niet uit te leggen aan al die Nederlanders die zich wel aan de regels houden”, schrijft het Amsterdamse FvD-kopstuk Annabel Nanninga op Twitter.
Maar hoe zit het dan met haar partijleider Thierry Baudet die maandag met zijn fractiegenoot Theo Hiddema en de uit de VVD gezette huisjesmelker Wybren van Haga in Volendam demonstreerde tegen de anderhalve meter afstand, wil menigeen weten. Simpel, meent Nanninga: “áls dit de regel is, dan geldt die regel voor iedereen.”
Maar houdt Baudet zich eigenlijk wel aan die regels die voor iedereen gelden? Op een foto van Olaf Kraak, die is gepubliceerd in het Noordhollands Dagblad, is te zien hoe Baudet enkele uren voor de demonstratie op de Dam de hand schudt van een Volendammer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.