Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Gaat Alexander Pechtold nog opstappen?

  •  
03-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
108 keer bekeken
  •  
keejole5
Kee & Van Jole buigen zich deze week over D66. Hoe gaat het met de partij die zo zwaar onder vuur ligt? Kee keek naar het verweer van minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier Kajsa Ollongren in een debat met de Kamer. Het ging over een kritisch rapport dat was achtergehouden in de aanloop naar het referendum en het was geen fraaie vertoning. “Open en transparant zijn”, gaf ze als reden. “Dan weet je al dat het niet zo is,” constateerde Van Jole.
Een andere mogelijke opvolger van Pechtold is Sigrid Kaag. Zij gaf zondag een speech die er bij de achterban inging als Gods woord in een ouderling. Maar Kee is nog niet overtuigd van haar leiderschapskwaliteiten.
En hoe gaat het met de afgelopen tijd zo vermoeid ogende Alexander Pechtold. Kee zag hem monter en opgewekt door de wandelgangen struinen en denkt niet dat de D66-leider komende zaterdag op het partijcongres afscheid neemt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.