Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Gedumpt op kerstavond

  •  
25-12-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Rudolf_300.jpg
Baas laat Rottweiler op kerstnacht in de steek met een touwtje aan de boom
Alleen in de regen heeft ze moeten wachten totdat de dierenambulance haar vond en meenam naar het asiel. Rottweiler Rudolf werd op kerstavond door haar baas vastgebonden aan een boom achtergelaten op de Foreestweg in Delft. De hond maakt het inmiddels goed, terwijl dierenvrienden op zoek zijn naar mensen die haar kennen.
Bij sommige mensen speelt de ‘kerstgedachte’ kennelijk niet zo, want wij vonden op deze kerstochtend geen kerstcadeau’tje, maar een hond in ons nachthok!”, schrijft de stichting Rottweiler Resscue Nederland op haar website. “Wie kent deze ongecastreerde, jonge, slanke reu met gecoupeerde staart? Neem dan contact op met Rottweiler Rescue Nederland.
Het hondenasiel werd dinsdagochtend verrast met een ‘kerstcadeautje’ dat ze diezelfde dag nog Rudolf noemde. De hond had wel een chip, maar die stond niet op naam geregistreerd.  Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.