Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Geen Mozambique, wel Griekenland voor prinselijk paar

  •  
16-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP-17553714.jpg
Kroonprinselijk paar koopt voor 4,5 miljoen euro een villa in Griekenland ... RVD: 'Rutte volledig op de hoogte'
Kroonprins Willem-Alexander en prinses Màxima hebben voor 4,5 miljoen euro een villa gekocht in het Zuid-Griekse Kranidi. De villa beschikt over een privéhaven en een privéstrand. Màxima en Willem-Alexander worden buurtgenoten van Sean Connery en de Russische premier Vladimir Poetin.
Grotere kaart weergeven De RVD wil verder geen mededelingen doen over de aankoop omdat dit een ‘privéaangelegenheid’ is. Volgens de dienst is premier Mark Rutte volledig op de hoogte van de aankoop.
Het kroonprinselijk paar verkocht in januari nog een vakantiehuis in Mozambique. Het paar stapte in 2007 in het omstreden bouwproject, maar besloot in 2009 het luxueuze optrekje aan zee te verkopen zodra het af was. Er werd geen particuliere koper gevonden, de Afrikaanse villa werd daarom verkocht voor een symbolisch bedrag aan een organisatie die nu alsnog een koper zoekt.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.