Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Geert Wilders, de internationale nationalist

  •  
22-11-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
geert300.jpg
Met Engelstalig boek wist Geert Wilders niemand te bereiken... Zal hij met Twitter zijn dromen kunnen vervullen?
Geert Wilders heeft internationale ambities. Dat werd duidelijk toen hij zijn Engelstalige boek ‘Marked for Death’ publiceerde. Hij reisde af naar de Verenigde Staten voor een uitgebreide promotietournee, deed en passant een ronde langs bevriende Amerikaanse media, maar helaas voor Geert. Het boek werd geen bestseller. Sterker nog, er was nauwelijks interesse voor de Nederlandse politicus.
Daar moet verandering in komen, moet Geert gedacht hebben. En hoe jezelf beter in de kaart te spelen dan middels sociale media? Dus lanceerde de politicus, die Nederland het liefst toespreekt in 140 tekens, vandaag een Engels Twitter-account: @geertwilders_mp. Niet gevreesd, MP staat voor member of Parliament, niet voor minister-president.
RTEmagicC_wilders.jpg
Met zijn eerste tweet verwelkomt hij zijn nieuwe volgers. Met zijn tweede feliciteert hij zijn Amerikaanse vrienden met de feestdag Thanksgiving.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.