8

&… George Clooney in de Tweede Kamer

VVD wil George Clooney naar Nederland halen... Londense burgemeesterverkiezingen gaan er hard aan toe... Moeder van doodverklaarde baby vindt meisje levend terug... Met de trein van Rusland naar de VS

Ander nieuws van vandaag


De VVD wil dat acteur George Clooney naar Nederland komt om de Kamer toe te spreken. Clooney heeft met mensenrechtenactivist John Prendergast het Satellite Sentinel Project opgestart, waarmee militaire bewegingen en mensenrechtenschendingen in Zuid-Sudan met behulp van satellieten gevolgd kunnen worden. (Nu.nl)

Video: In de campagne om het burgemeesterschap in de Britse hoofdstad Londen gaat het er hard aan toe. Boris Johnson (Conservatieven) en Ken Livingstone (Labour) halen flink naar elkaar uit. Zo noemde Boris Ken onlangs een ‘semihervormende, champagnedrinkende marxist met een harmonicabusfetisj’. Ken haalde op zijn beurt uit naar Boris door hem een ‘fucking leugenaar’ te noemen. In de video een radiodebat tussen de heren. (NRC)

De moeder van een doodverklaarde baby vond haar meisje levend terug in het mortuarium. Moeder Analia Bouter moest eerst nog hemel en aarde bewegen om haar zogenaamd gestorven baby in het mortuarium van het Perrando ziekenhuis te mogen zien. Maar toen ze haar dochtertje twaalf uur later zag, bleek ze te leven. (BNR)

Als het aan Vladimir Jakoenin ligt is het over een jaar of twintig mogelijk om met de Russische Spoorwegen van Rusland naar de VS te reizen. De bedoeling is dat er een tunnel van 103 kilometer onder de Beringstraat komt, die het Siberische stadje Uelen verbindt met de plaats Nome in Alaska. (De Volkskrant)

Sommige mensen zouden heel blij worden van een plekje in de Hall of Fame. Guns N’ Roses-voorman Axl Rose niet. Hij heeft de organisatie per brief laten weten niet opgenomen te willen worden in de Rock and Roll Hall of Fame. (De redactie)

cc-foto: Ed Van-West

Geef een reactie

Laatste reacties (8)