12

&… God openbaart naam nieuwe Amerikaanse president

God vertelt Amerikaanse televisieevangelist wie de nieuwe president wordt... Amsterdam waarschijnlijk 2000 jaar ouder... Wat verdient de rijkste 1%?

Ander nieuws van vandaag


De Amerikaanse MIT-universiteit heeft een een speciaal pak ontworpen waarin jonge mensen zich even bejaard kunnen wanen. Het pak heet Agnes (Age Gain Now Empathy System) en bestaat uit een soort overall met allerlei elastieken eraan verbonden. Wie het pak aantrekt is onmiddellijk slechter ter been. Door de helm op je hoofd heb je automatisch de neiging om krom te lopen.

De Nederlandse astronaut André Kuipers bevind zich sinds 21 december in de ruimte. Je kunt zijn prachtige foto’s van onder meer Nederland vanuit de ruimte bekijken op zijn Flickr-account. Maar wat hij het allermooist vindt: zestien zonsopgangen zien per dag. Dat kan omdat het ISS in anderhalf uur rond de aarde ‘vliegt’.

Bij het aanleggen van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam is er veel mis gegaan. Tegelijkertijd zijn er echter ook veel bodemschatten aan het licht gekomen. Onder het Damrak en het Rokin heeft Archeoloog Jerzy Gawronski onlangs vondsten gedaan die zouden aantonen dat op de plek waar Amsterdam nu ligt mogelijk al 2000 jaar eerder mensen woonden dan tot nu toe aangenomen.

CNN berekende hoeveel je netto moet verdienen om tot de rijkste 1 procent van de wereld te horen: Een jaarinkomen van 35.000 dollar (26.314 euro). Dit bedrag betreft het inkomen per persoon. Een gemiddeld gezin van twee ouders en twee kinderen zou netto per jaar 105.256 euro moeten overhouden.

De Amerikaanse Christelijk televisieevangelist Pat Robertson beweert te weten wie de nieuwe Amerikaanse president wordt. God heeft dat aan hem geopenbaard, aldus Robertson. Hij houdt – wijselijk – zijn mond over wie het gaat worden. Dit omdat God hem heeft verboden het aan de wereld te openbaren.

Geef een reactie

Laatste reacties (12)