Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Gratis reizen als je lekker bent

  •  
25-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
travel300.jpg
Dating of verkapte prostitutie? Datingsite Miss Travel koppelt 'gulle' zakenmannen aan 'knappe vrouwen'
Ben je single, bloedmooi en wil je graag reizen maar heb je er geen geld voor? Datingsite Miss Travel helpt je uit de brand door je te koppelen aan een ‘gulle’ zakenman die graag voor je reis betaalt. Op de website staat een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe het werkt. Kortweg: Miss Travel is er voor de blutte mooie vrouw die graag reist en voor de rijke zakenman die niet graag alleen reist.
Oprichter Brandon Wade wordt ook wel de ‘serial online dating entrepreneur’ genoemd. Eerder richtte hij de website Whatsyourprice.com op. Ook daar kunnen mooie mensen gulle mensen treffen. Veel verschil is er niet met Miss Travel, behalve het reis-aspect. Wade is ook de oprichter van sugar daddy websites als SeekingArrangement.com en SeekingMillionaire.com. De laatste websites worden veelal gebruikt door jonge studentes die hun opleiding niet kunnen betalen. Ze gaan uit met mannen die hen betalen voor de afspraakjes.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.