1

Haagse gangen: Entertainment in verkiezingsdebatten

DeGidsFm gaat de Haagse Gangen na met Peter Kee, Sherlo Esajas en Francisco van Jole. Vandaag: entertainment in verkiezingsdebatten

Wie wil er in deze verkiezingstijd geen kijkje nemen in de Haagse wandelgangen? Wat wordt er bekokstoofd, wie wint er van wie in de peilingen of op de internetfora? En wie doet het straks met wie? DeGids.fm gaat tot aan de verkiezingen de Haagse Gangen na.


Donderdagavond konden we naar het zoveelste lijsttrekkersdebat kijken. Deze keer was het de beurt aan EenVandaag. Opvallend was de gimmick aan het begin van het debat. De lijsttrekkers werd gevraagd om commentaar te geven bij een foto van een van hun concurrenten. Rutte mocht aftrappen. Hij gaf commentaar bij een foto van Geert Wilders gehuld in een soort regencape. Je ziet lijsttrekkers steeds vaker ook meewerken aan entertainment in programma’s. Is dit een goede ontwikkeling? Leidt het niet af van de inhoud?

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reactie