4

&… Hackers jatten nummers Michael Jackson

Hackers stelen archief Sony... Ali B. betuigt spijt voor jatten schoenen uit moskee... Cartier presenteert 'L'odysée de Cartier'... Het nieuwe pinnen met een nieuwe pinpas... Waar komt katoen eigenlijk vandaan? 

Ander nieuws van vandaag

L’Odyssée de Cartier from Luxury social media on Vimeo.

Katoen komt van een dier en yoghurt groeit aan bomen. Uit een onderzoek onder Australische schoolkinderen blijkt dat veel 10-jarigen niet weten waar producten als katoen en yoghurt vandaan komen. Zo denkt driekwart dat katoen een dierlijk product is. 27 procent denkt dat yoghurt aan bomen groeit. (De Volkskrant)

Je Mist Meer dan Je Ziet. In de rubriek van De Wereld Draait Door zijn elke vrijdag momenten uit de actualiteit te zien waar geen camera’s bij konden komen. In deze aflevering treft Rutger Castricum Lutz Jacobi, kandidate voor het PvdA-leiderschap. Kijken doe je hierrr.

Het Nieuwe Pinnen. De Rabobank komt met een nieuwe vormgeving voor pinpassen. Een verticaal design in plaats van de bekende horizontale moet ervoor zorgen dat de gebruiker bij het nieuwe pinnen logischerwijs de pas verticaal gebruikt. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar het zal vast werken. (De Volkskrant)

Hackers stelen muziek Michael Jackson. Hackers hebben een nooit eerder uitgebrachte samenwerking tussen Michael Jackson en rapper Will.I.AM, en een duet met Freddie Mercury weten te stelen. De nummers zaten in het archief van 50.000 bestanden van platenmaatschappij Sony. Het volledige archief is gekraakt. (Contactmusic)

Sieradenmerk Cartier presenteert L’Odyssée de Cartier. Voor een prachtige reclame moet je iets over hebben, moeten ze bij Cartier hebben gedacht. Het sieradenmerk presenteert na twee jaar met een team van vijftig man intensief te hebben gewerkt aan het drieeneenhalve minuut durende ‘L’Odysée de Cartier’ nu eindelijk de reclame. (Zie video)

Ali B. en de verdwenen schoenen. Ali B. zat zondag aan tafel bij Rick Nieman in het televisieprogramma Kwestie van Kiezen. Openhartig vertelde de rapper over zijn verleden, en over het verslaafd zijn aan drugs en gokken. Het meest schaamt hij zich voor het stelen van schoenen uit een moskee. Ali B.: “Dat heeft me wel heel erg geraakt. Ik was zo de weg kwijt. Iemand is daar God aan het aanbidden, die doet iets moois en zijn schoenen zijn weg.” (RTL)

Geef een reactie

Laatste reacties (4)