144

Half miljoen aanmeldingen voor wereldwijde plunderdag

Update: Opvang voor huisdieren. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar! ... Zaterdag na de Grote Opruiming is alles gratis

Een groep van christelijke zonderlingen kondigt, ook in Nederland, via een massale reclamecampagne het Laatste Oordeel aan. Komende zaterdag 21 mei – ja, dat is morgen! – vergaat volgens hen de wereld. Nu organiseert ook de tegenpartij zich. Op Facebook.


Volgens de christelijke mediaorganisatie Family Radio is 21 mei 2011 de dag die in de Bijbel wordt aangekondigd als Einde der Tijden. 

Ben Connor en Carl Franke zitten niet bij de pakken neer. Ze hebben op Facebook een pagina opgezet met de titel Post Rapture Loot. Rapture is de Engelse benaming voor het christelijk verschijnsel De Opname, de dag waarop alle christenen in een oogwenk door God in de hemel worden opgenomen en de Aarde achterblijft voor de ongelovigen en andersoortige dwaallichten. Connor en Ranke zien ongekende mogelijkheden:

Als iedereen weg is en god niet kijkt dan moeten we maar eens wat nieuwe stereo-apparatuur ophalen en misschien ook wat nieuwe meubels voor de villa die we gaan kraken. 

De oproep is een succes. Al een half miljoen Facebookers hebben zich aangemeld voor het plunderfeest

Update 15.55

Dierenliefhebbers hoeven niet te vrezen dat hun kat of hond alleen achterblijft op aarde en sterft door uithongering. Je kunt je nu namelijk inschrijven voor opvang voor je lieftallige huisdier. Wees wel snel, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar! Op = op!

Update 17.50

Lees nu bij de Huffingtonpost meer over de man achter de ’21 mei-Beweging’, Harold Camping. 

Geef een reactie

Laatste reacties (144)