Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Harry de Winter nieuwe directeur Het Gesprek

  •  
03-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
HarrydeWinter300.jpg
Nieuwe directeur streeft naar marktaandeel van 1% en meer activiteit op internet
Harry de Winter is benoemd tot algemeen en creatief directeur van de tv-zender Het Gesprek. Hij volgt Ruud Hendriks op, die deze functie ruim twee jaar vervulde.
De Winter is enthousiast over zijn nieuwe baan.
Na 2 jaar werken aan tv Oase en een jaar aandeelhouder en programma adviseur van Het Gesprek te zijn geweest vond ik dat ik deze verantwoordelijkheid op me moest nemen. Ruud is erin is geslaagd om Het Gesprek overal in Nederland op de kabel te krijgen, nu wordt het zaak om ons te concentreren op de uitbouw van de programmering. Het is onze wens om Het Gesprek een thuisbasis voor jong en oud hoger opgeleid Nederland te maken. Ik wil proberen om binnen twee jaar een marktaandeel van 1% te halen, met een hoge selectiviteit. Tevens zullen we nog actiever worden op het internet.” De zender zegt in september met een totaal vernieuwde programmering te zullen komen, een aantal nieuwe gezichten én een samenwerking met NRC Media. Investereerder Egeria en Het Gesprek namen NRC media in december vorig jaar over.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.