Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Helpdesk, de 'georganiseerde misdaad' van T-Mobile

  •  
30-10-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
helpdesk_300.jpg
Cabaretier Youp van 't Hek zet najaarsoffensief tegen helpdeskterreur door … Ook opstand in België
Youp van ’t Hek is nog steeds strijdbaar in nieuwe column: “De zaak is natuurlijk lang niet klaar vrienden. Het volk mort en het volk mort terecht. “
Youp trekt opnieuw van leer in NRC:
Aandoenlijke reactie van T-Mobile op mijn column van vorige week. Ze gaven mij gelijk. In het geval van mijn zoon hadden ze inderdaad fouten gemaakt. Een weeë geur van angstzweet hing om dit sneue persbericht heen. Je zag dat er een halve Amsterdamse Zuidas aan juristen naar had geloerd en dat vooral een paar dure imagodeskundigen hadden geadviseerd om de kleine cabaretier gelijk te geven.
Lees verder bij NRC Handelsblad: Klantenservice (2)
Intussen barst in België de volksopstand tegen de helpdeskterreur ook los. De Vlaamse krant De Standaard ontving meer dan tweehonderd reacties op de berichtgeving over het Youp-offensief:
Eén lezer vertelt dat hij zelf een ‘Youp van ’t Hekje’ deed. ‘Ik heb onlangs mijn ervaringen met Telenet gedocumenteerd op http://goo.gl/400v. Vreemd genoeg is er schot in de zaak gekomen vanaf dat moment. De reden waarom ik dit gedaan heb, is omdat ik in het verleden gelijkaardige dingen heb meegemaakt met Belgacom, Base, Scarlet en FullADSL.’
RTEmagicC_54110476_b5dc4806b7_z.jpg
cc-foto: Aryc Ogre , Helpdesk, Cape Fear-style

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.