29

Henk & Ingrid: Hup Hero Hup!

Geachte meneer Wilders,

Geachte meneer Wilders,         19-11-2010

Bent u er al achter wie die boeiende beschouwingen van Martin Bosma en Hero Brinkman heeft laten uitlekken naar dat linkse tuig van Eenvandaag?

Wij denken op zo’n moment natuurlijk meteen aan uw huiscrimineel Eric Lucassen die daar onlangs nog op bezoek was en de aandacht vast van zichzelf wilde afleiden. Of zou het toch James Sharpe zijn die zo nog even wraak wilde nemen voor zijn gedwongen vertrek? Heel goed dat u hem aan de kant hebt gezet. Zo’n pornoboer van gratisnatkutje.com hoort gewoon niet in de Tweede Kamer. Die jongen moet werk doen waar hij goed in is zodat wij daar nog tot in lengte van jaren van kunnen genieten. Zo’n site als zwartesletjes.com staat al jaren onder onze favorieten. Mooi hoor, die glimmende, donkere lijven.

Even terug naar die prachtige nota’s van onze jongens. Eigenlijk denken wij dat zo’n onbetrouwbare journalist gewoon een van de fractiekamers is binnengeslopen en zich daar wederrechtelijk dit stuk heeft toegeeigend. Een ernstig feit. En ondertussen maar lullen over het gebrek aan normbesef bij onze fractieleden. Schandalig, wat een hypocrisie!

Martin en Hero zijn ons beiden ongeveer even lief, maar als wij met het pistool op de borst een keuze moeten maken, en dat valt nooit helemaal uit te sluiten met die fractieleden van ons (grapje), dan kiezen we in dit geval toch voor Hero’s standpunt.

Wij geloven in democratisering van onze partij. Wij zouden dolgraag een keer of twee per jaar met alle partijleden bijeenkomen in Ahoy Rotterdam of als dat te klein is in De Kuip, regel een leuk optreden van Frans Bauer of Frans Duits erbij en iedereen heeft het helemaal naar zijn zin. Misschien kunnen we dan eindelijk ook eens stemmen over gedogen of echt regeren.

Wij zijn nog steeds voor het echte werk, want wij houden gewoon niet zo van dat softe gedogen. Bovendien hebben we zo veel potentiele ministers in eigen huis, zo veel talent, dat het zonde is dat ze nog achter de geraniums zitten!

Hopelijk zijn de fractieleden dinsdag zo verstandig om Hero te steunen en krijgt de achterban eindelijk een vinger in de pap. Wees maar gerust hoor meneer Bosma, wij zijn echt geen infiltranten. Wij zijn  gewoon bonafide PVVers die helemaal de buik vol hebben van die elitaire zakkenvullers in Den Haag. En natuurlijk ook van de islam.

Hup Hero! Hup Geert! Hup PVV!

Henk & Ingrid

Eerder: Henk & Ingrid vragen zich af: Geert, Goedheiligman of Grote Gedoger?

Foto CC: Wiccked

Geef een reactie

Laatste reacties (29)