15

Henk & Ingrid over de 9/11 speech

Wij zaten lekker te eten bij vrienden

12 september 2010

Geachte meneer Wilders,

Wij zaten lekker te eten bij vrienden toen u uw Ground Zere toespraak hield. Een milde toespraak hoorden we later. Jammer, jammer. Wat een gemiste kans om u zelf internationaal in de schijnwerpers te zetten. In Nederland mag u dan de bekendste politicus zijn, maar de rest van de wereld kennen ze u nog nauwelijks. En dat moet natuurlijk zo snel mogelijk veranderen.

Die waarschuwing van u dat New York nooit en te nimmer een New Mekka mag worden was aardig gevonden, maar het had allemaal nog wel wat pittiger gemogen. Van ons had u best mee mogen doen met die dominee Terry Jones die Korans wilde verbranden. Wat een mooi fik zou dat geven! Nu was alleen dominee Bob Old uit Tennessee moedig genoeg om twee korans te verbranden. Een sympathieke actie, maar echt zoden aan de dijk zet het niet. En een fikkie van niks natuurlijk.

Nou ja, voordeel is wel dat zelfs die laffe mastodonten van het CDA nu geen bezwaar meer kunnen maken tegen het regeerakkoord met VVD en PVV. Het einde van de linkse nachtmerrie is eindelijk in zicht.
Jammer dat u zelf nog steeds geen minister wilt worden, maar wie weet bedenkt u zich nog voordat de regeringsverklaring er is. Het is namelijk te zot voor woorden dat het CDA, met veertien zetels in de peilingen, wel vijf ministers mag leveren en dat wij, met liefst 34 zetels volgens Maurice, geen enkele staatsman krijgen. Wij verdienen er wel tien!

Wat een mooi plaatje zou dat zijn: Beatrix bij ongetwijfeld haar laatste foto op het bordes geflankeerd door Hero, Fleur, Sietse, Dion, u zelf en natuurlijk niet te vergeten Willie Dille. We zouden er van smullen, terwijl de multiculti elite knarsetandend toe zou kijken.
Jammer dat we voor de vorming van het eerste diep bruine kabinet nu moeten wachten tot Willem-Alexander op de troon zit, al is de kans dan wel groter dat wij de tegen die tijd gewoon de meerderheid in het parlement hebben zodat we dat hele koningshuis kunnen afschaffen. Dan weten wij wel wie de eerste president mag worden van de Nederlandse Republiek!
President Wilders!
Lubbers, Klink, Van Agt en Tjeenk Willink hebben dan eindelijk het nakijken. Mastodonten, eat your heart out.

Hartelijke groet,

Henk & Ingrid

Eerder: Henk & Ingrid feliciteren Geert 

cc-foto: wiccked

Geef een reactie

Laatste reacties (15)