18

Henk & Ingrid over het CDA-congres

Geachte meneer Wilders,

Wat werden onze namen veel genoemd op dat CDA-congres, we werden er een beetje kribbig van. Zo flauw ook om te suggereren dat de vrouw van Henk Bleker Ingrid zou heten. Wij konden er niet om lachen.
Die Bleker vinden wij maar een onbetrouwbare kerel. Hij kijkt alsof hij nog nooit in zijn leven een leugentje heeft verteld, maar ondertussen is het een geboren jokkebrok die er alleen maar op uit is om zo snel mogelijk minister landbouw & veeteelt te worden. Al is het alleen maar voor zijn paardjes waar hij steeds mee kokketteert. We hopen dat Dion Graus snel bij hem op bezoek gaat met zijn dierenpolitie!

Voor Maxime hebben we de afgelopen weken wel steeds meer respect gekregen. Ontroerend ook dat hij moest huilen toen hij over zijn oude vader sprak. Zelden zo openlijk zo’n oprechte snik gezien. Je moet het maar durven met al die camera’s van die linkse publieke omroep in de zaal.

Kort daarvoor had hij al verteld dat hij voor Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Verbinden was. De VVV, nog een lettertje veranderen en dan hoort hij echt bij ons. Dat kan nooit lang meer duren, want iedereen kan zien dat hij u heel graag mag. Bij de presentatie van het regeerakkoord lachte in ieder geval heel enthousiast om ieder grapje van u.

U bent blijkbaar goede vrienden geworden tijdens die ellenlange formatie. Hij lijkt ons ook geen man van pappen en nathouden, meer een kerel van de harde lijn. Een vent met ruggengraat.

Camile Eurlings hadden wij ook hoog zitten, maar die onthulde op het congres opeens dat hij nooit van zijn leven lid van de PVV zou worden. Dat slingerde hij zomaar de zaal in. Wij schrokken daar wel een beetje van. Onbegrijpelijk eigenlijk want daarna deed hij bijna alles goed. Hij had het goede volume en zijn subtiele verwijzing naar Pim Fortuijn was echt ontroerend. 
At your service.
Volgens ons bedoelde hij daarmee te zeggen dat wij zijn woorden van daarvoor niet te letterlijk moesten nemen. Hij zei wel dat hij nooit bij de PVV wilde horen, maar bedoelde vast het omgekeerde.

Hij en u zouden in ieder geval een gouden duo vormen bij de volgende verkiezingen. Dan kunnen die multicultilui als Cohen, Halsema en Pechtold definitief inpakken. Dankzij Camile en Maxime, ja van de zuiderlingen moeten wij het hebben, wonnen de PVV-sympathisanten glansrijk van de vriendjes van Cohen. 68 tegen 32 procent, geen twijfel mogelijk.

Dat Doekle en al die andere dhimmi’s het nu uitleggen als een zege voor de anti-PVVers is echt een schande. Straks komt die Klink nog terug in de CDA-fractie omdat hij denkt dat zijn partijgenoten zijn flutverhaaltjes over zijn amerikaanse neef Martin Luther Klink echt niet kunnen missen. Nou als kiespijn, meneer Klink.

En dan nog wat zeggen over het gebrek aan democratie binnen onze club. Hirsch Ballin, Van Agt, Lubbers, Koppejan en Ferrier verliezen, maar zeggen dan dat hun geluid door een groot deel van de partij gesteund wordt en dat ze in de fractie moeten blijven. En zo saboteren ze het eerste kabinet waarin wij iets te zeggen krijgen. Is dat democratisch? Nee, dat is ongepast, onbehoorlijk en zelfs schandelijk.
Laat die lui het rambam krijgen. Of kunnen we ze net als die nep rechter van D66 gewoon wraken?

Veel succes, ook bij uw rechtzaak

en hartelijke groet

Henk & Ingrid

Eerder: Henk & Ingrid over de 9/11 speech 

cc-foto: wiccked

Bovenstaande tekst is goedgekeurd door de Joost Zwagerman Stichting ter Bescherming van de PVV-kiezer

Geef een reactie

Laatste reacties (18)