8

Henk & Ingrid: ‘Schandalig die stiekeme Klink!’

'Die Verhagen lijkt me een integere man die de boel niet bij elkaar liegt'

Sorry meneer Wilders,

We waren even lekker een weekje all inclusive in Turkije. Helemaal goed. Eindelijk eens niet van dat Nederlandse schijtweer (wat nou broeikaseffect) maar een lekker warm zonnetje. De formatie hebben we via internet een beetje gevolgd, maar natuurlijk niet zo intensief als we normaal doen. Toen we thuiskwamen schrokken we ons rot. De hele boel stond plotseling op zijn kop.

Die waardeloze minister Klink wilde opeens niet meer met u samenwerken. Eerst aan tafel enthousiast onderhandelen maar toen we er bijna waren opeens zijn keutel intrekken. Gekker moet het toch niet worden.
Gelukkig was Verhagen er nog om dat laffe ventje en zijn twee handlangers tot de orde te roepen. En dat is maar goed ook.

Die Klink liet nog wel even snel, heel gek, zijn ‘persoonlijke’ brief uitlekken aan die linkse rakkers van Het Journaal. Dat lijkt me dus duidelijk: op dat deel van de publieke omroep moet dus meteen worden bezuinigd! Die lui roepen wel dat ze neutraal zijn, maar ondertussen doen ze er alles aan om ons kabinet te torpederen.

Schandalig trouwens wat die stiekeme Klink allemaal in die brief heeft opgeschreven. U meldt eerlijk dat u gewoon blijft zeggen wat u denkt en waarschuwt dat koorknaapje nog netjes. Ik durf te wedden dat dat kereltje op dat moment niks terug durfde te zeggen en pas begon te piepen toen hij weer buiten stond. Zo’n type lijkt het me wel, zo een die op school zijn vriendje erbij lapte als de juf vroeg wie de punaise op haar stoel had gelegd.

Hij maakte het helemaal bont toen hij beweerde dat Verhagen informatie wilde achterhouden voor het CDA congres en dat dat mede door u was afgesproken. Een grove leugen natuurlijk. Zo achterbaks is de PVV niet! En die Verhagen lijkt mij juist een integere man die de boel niet bij elkaar liegt. Gelukkig weerlegde Verhagen die geniepige beschuldiging ook. Beetje beschamend dat minister Donner er aan te pas moest komen om het CDA weer op orde te brengen.

Maar wat vindt u nu van de positie van Klink? We zijn blij dat hij en zijn clubje niet meer mee mogen onderhandelen. Maar ik word er vrij misselijk van dat hij nog wel gewoon mag afwachten wat de onderhandelingen opleveren. Een vreemde zaak want waarom zou hij volgende week opeens wel tevreden zijn. Wegwezen met die kerel!

Maar meneer Wilders, wat mij nu eens te meer duidelijk wordt is dat het echt tijd wordt voor de PVV om het voortouw te nemen. Als wij afhankelijk worden van een CDA en VVD die te pas en onpas roepen dat wij niet meer voor onze mening mogen uitkomen en dat ook nog eens open en bloot in de media ventileren waar ze maar kunnen, dan is het einde zoek! Wij en anderhalf miljoen andere stemmers accepteren dat toch niet!

U zou laten zien hoe het in Den Haag anders kan. Nu is het moment.
Yes we can.
Sta op en laat zien waar u voor staat. En dat kan volgens ons alleen als u en al die andere bekwame PVVers volwaardig deelnemen aan het nieuwe kabinet. U laat het toch niet over aan deze labbekakken?

hartelijke groet, Henk & Ingrid

Eerder op Joop: Henk & Ingrid over de rollatorterroristen van het CDA 

cc-foto: pigpogm

Geef een reactie

Laatste reacties (8)