88

Henk & Ingrid vragen zich af: Geert, Goedheiligman of Grote Gedoger?

Geachte Meneer Wilders,

U heeft ons vandaag ernstig teleurgesteld. Na al die jaren waarin we u hebben leren kennen als politicus met zowel ruggengraat als stevige knieen, gaat u nu toch echt de mist in. Wij dachten dat u een man was uit een stuk, die zich in tegenstelling tot al die slapjanussen in Den Haag wel aan zijn verkiezingsbeloften zou houden. U sprak namens het volk, hield u de overige Kamerleden telkens weer voor. U sprak zelfs namens ons. U zou opkomen voor mensen zoals wij. Van de Nederlandse gedoogcultuur moest u niets hebben. Of het nu ging om softdrugs of de omgang met illegalen, regels zijn regels en daar zou men zich in Nederland eindelijk eens aan moeten houden. En terecht. Met u aan de macht zou er in dit land een nieuwe wind gaan waaien. Dan zou er geen enge moslim meer bijkomen en zouden die hoofddoekjes uit het straatbeeld verdwijnen of zou de draagster in ieder geval de staatskas moeten spekken.

Toen u een half jaar geleden in Rotterdam onze Kamerleden presenteerde zei u het nog zo: “Criminaliteit tiert welig en wie twee minuten naar Opsporing Verzocht kijkt, weet dat die misdaad vaak het gevolg is van het beleid van sinterklaasje-kom-maar-binnen-met-je-knecht. Bij veel van de problemen die Nederland teisteren is de diagnose hetzelfde: elites zijn losgeslagen van de werkelijkheid en zijn op eigen houtje dingen gaan doen waar gewone mensen niet beter van worden. Onze elites hebben zich bekeerd tot het idee van ‘alles moet kunnen’. Er bestaat geen goed of kwaad, alle culturen zijn gelijk, of het nou de islam is of het christendom, handen schudden of niet, wat maakt het uit.”

En nu blijkt u in werkelijkheid de Grote Gedoger. Eerst gedoogt u die slappe Gerd Leers en zijn vrienden als bestuurders van dit land en nu gedoogt u ook nog een straatterrorist in de Tweede Kamer. Om met u zelf te spreken: gekker moet het toch niet worden. Reken maar dat die verschrikkelijke shariasocialisten als Pechtold, Halsema, Roemer en Cohen handenwrijvend klaar staan om u dat tijdens een spoeddebat in te peperen. Het is dat we allang niet meer in Sinterklaas geloven, anders zouden we denken dat u hoogstpersoonlijk de Goedheiligman bent. Bent u tot de elite gaan behoren sinds u dit kabinet uw zegen heeft gegeven. Stop met dit malle gedrag en wordt snel weer de echte Geert. We missen U.

Veel ruggengraat en sterke knieën gewenst als u die Lucassen alsnog de laan uit schopt,

Henk & Ingrid

Eerder: Henk & Ingrid vrezen gevolgen massa-criminaliteit PVV-fractie

Geef een reactie

Laatste reacties (88)