58

Henk & Ingrid vrezen gevolgen massa-criminaliteit PVV-fractie

Geachte meneer Wilders,

Wat is er toch met u aan de hand? Bent u een beetje de weg kwijt nu we een gedoogpartij zijn geworden? Waar is onze doortastende Geert gebleven die vond dan alle anderen geen ruggengraat hadden? Is dat soms een besmettelijke ziekte, geen ruggengraat hebben. In dat geval moet u misschien iets minder om gaan met slappelingen als Gerd Leers, Mark Rutte en Maxime Verhagen.

Eric Lucassen deugt voor geen meter en u zit al een dag of vijf te aarzelen of u hem de partij uit gooit. Die kerel heeft jarenlang zijn buren geterroriseerd door ze uit te schelden, urine over ze heen te kieperen en door hun brievenbus te zeiken. Tegen dat soort buurtterreur zouden onze stadscommando’s toch juist optreden? En dan blijkt hij ook nog jarenlang ontucht te hebben gepleegd toen hij als militair instructeur werkte in Spermelo. Indien nodig een knieschot, dan bedenkt zo’n kerel als Lucassen zich wel tien keer voordat hij onschuldige meisjes aan zijn geslachtsdelen laat sabbelen in ruil voor een diploma. Maar nu het erop aan komt geeft u niet thuis. De multicultipartijen wordt het zo wel heel makkelijk gemaakt om ons voor schut te zetten. Dankzij Hero Brinkman en Marcial Hernandez hadden we toch al een ietwat gewelddadig imago. Je kunt er gewoon op wachten dat Femke Halsema met een huilie hulie gezicht aan de minister van justitie gaat vragen hoeveel die massacriminaliteit binnen de PVV-fractie onze samenleving eigenlijk kost. Hopelijk heeft u dan iets beters paraat dan dat kroeldoekje van de vorige keer.

Neem van ons nu maar aan dat u zo snel mogelijk actie moet ondernemen. Op een verjaardagsfeestje bij onze buren waren gisteren al mensen aan het mopperen dat u zich omringt met verkeerde vrienden. Zij hoopten al dat Peter R. de Vries binnenkort opnieuw een politieke beweging zou beginnen, want dat wisten ze het wel. Peter R. vinden ze een echte crimefighter! In u waren ze teleurgesteld. Veel woorden, weinig daden. Maar u bent wel degelijk een man uit een stuk, zeiden wij nog. Kom op meneer Wilders, geef die Lucassen een rotschop zodat we ons op het volgende partijtje gewoon weer als trotse PVVers kunnen vertonen!

Bezorgde groet,

Henk & Ingrid

Eerder: Henk & Ingrid over het CDA-congres

Foto CC: Wiccked

Geef een reactie

Laatste reacties (58)