Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Hete ijsberen forceren lente

  •  
20-02-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
eric_300.jpg
Bezoekers diergaarde Blijdorp getrakteerd op vrijpartij
Het ijs was gebroken, hij ontdooide, zij smolt voor hem. En zo kunnen we nog wel wat woordspelingen bedenken voor de romantische taferelen in Blijdorp tussen de ijsberen Eric en Olinka. Als bij een soort variant op het Big Brother fenomeen kon het publiek alle ontwikkelingen live aanschouwen.
In een persbericht meldt de Rotterdamse diergaarde:
IJsberen Eric en Olinka uit Blijdorp hebben elkaar weer gevonden in ‘de liefde’. Afgelopen zondag in de voorjaarszon sloeg de vlam weer in de pan en dat hebben de bezoekers van de Diergaarde gemerkt. Vanachter de grote glazen ruit in het ijsberenverblijf waren zij getuige van het onstuimige liefdesspel van de twee ijsberen. En dat terwijl er de afgelopen maanden nauwelijks sprake was van ook maar enige toenadering. Nee er was absoluut geen ‘love in the air’. Sterker nog: ze deden hun uiterste best om elkaar zo veel mogelijk te ontlopen. Daar komt nog eens bij dat Eric de afgelopen periode behoorlijk ziek is geweest en al genoeg aan zichzelf had. Eric en Olinka werden gedurende enige weken van elkaar gescheiden. Pas toen bleek dat ze op afstand weer naar elkaar zaten te lonken, werden ze bij elkaar gelaten. Met verbluffend resultaat!
Het stel kreeg eerder een jong, het ijsbeertje Vick. Die woont inmiddels in een berenpark in Zweden.
RTEmagicC_eric_365_01.jpg
foto: Stefan Timmermans/Diergaarde Blijdorp

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.