Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

HHJHHEZ: @destembus, Asscher bij DWDD en cynische kiezers

  •  
06-02-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
IMG_5512
In Hier Hoor Je Hoe Het Echt Zit (HHJHHEZ), het crossmediale programma van Joop op NPO Radio 1 , praten Francisco van Jole en Clarice Gargard met luisteraars over de Vraag van de Week: beïnvloedt de manier waarop Trump regeert de verkiezingsstrijd in Nederland? De meningen zijn – natuurlijk – verdeeld. Ook de gasten van de podcasts geven antwoord op de prangende vraag. Clarice opende het tweede uur met haar spraakmakende column.
HHJHHEZ combineert podcasts, opinies, muziek, reacties en live radio.
De hele uitzending hoor je ook geweldige muziek als bijvoorbeeld het nummer Trump Is On Your Side van Moby. De playlist met de muziek van alle afleveringen van het programma kun je terugluisteren via Spotify.
Voor de podcast in Den Haag sprak Peter Kee met campagnestrateeg Kay van der Linde, staatssecretaris Sharon Dijksma (PvdA) en Kees Verhoeven van D66 in Nieuwspoort. Ze hadden het onder meer over de toekomst van de PvdA onder Asscher en de vraag hoe de politiek er voor kan zorgen dat de kiezer die niet meer in politiek gelooft toch weer gaat stemmen? Beluister de podcast via NPO Radio 1 (mp3) of Stitcher hieronder.
Amsterdam: David van der Wilde zat met Marjelle Boorsma van FNV Jong en Marijn Bosman van D66 aan tafel in De Balie. Op Twitter ontstond deze week het initiatief om jongeren naar de stembus te krijgen. Wat is de rol van de media hierin en wat zouden politici moeten doen om jongeren aan zich te binden? Beluister de podcast via  NPO Radio 1 (mp3)  of Stitcher hieronder.
In de Rotterdamse Schouwburg sprak Francisco van Jole met Hasna El Maroudi, redacteur van Joop, Matthijs Pontier de nummer 2 van de Piratenpartij en Malique Mohamud over het optreden van Asscher in DWDD en de vraag hoe het zit met de privacy van Amerikanen nu Trump aan de macht is? Beluister de podcast via  NPO Radio 1 (mp3)  of Stitcher hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.