Laatste update 16:40
3

HHJHHEZ: ‘Justitie is verworden tot een Ministerie van Propaganda’

In de Haagse podcast van het Joop-radioprogramma Hier Hoor Je Hoe Het Echt Zit stelt SP-Kamerlid Ronald van Raak dat het ministerie van Justitie in de greep is van voorlichters en niet meer is dan een propagandaministerie. Volgens hem zijn de dagen van Van der Steur geteld. Van Raak bespreekt onder leiding van Peter Kee de nieuwe ontwikkelingen in de ‘bonnetjesaffaire’ samen met Telegraaf-columnist Wouter de Winther en communicatiespecialist en oud-VVD voorlichter Henri Kruithof. De Winther beaamt de zorgen van Van Raak maar schiet tegelijkertijd een salvo af op Nieuwsuur-redacteur Bas Haan die met de nieuwe onthullingen kwam in een boek dat deze week verschijnt. Haan wordt volgens hem gedreven door ‘rancune’. Beluister het fragment hierboven.

In de hele podcast (hieronder) bespreken ze in Nieuwspoort Den Haag verder onder meer de linkse samenwerking waar Asscher mee naar buiten kwam en de vertrouwenskwestie van de VVD. Hoe los je die op?

Abonneer je op de podcast. Iedere week tot aan de verkiezingen drie afleveringen met interessante gesprekken, uit Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Geef een reactie

Laatste reacties (3)