Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Hiddema valt 'humeurige' Baudet af: Otten onterecht gewipt

  •  
27-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP-52177380
Tweede Kamerlid Theo Hiddema vindt dat Henk Otten onterecht uit Forum voor Democratie is gezet. Dat zegt hij in een gesprek met Jaïr Ferwerda van Jinek, dat dinsdagavond wordt uitgezonden. Otten werd eind juli geroyeerd als lid van de partij na een ruzie die volgens Otten over ‘het boreale gedoe’ van Baudet ging en volgens de partijleiding over ‘financiële malversaties en bestuurlijk wangedrag’. Volgens Hiddema is Otten het slachtoffer geworden van ‘persoonlijke sentimenten, temperamenten en humeuren’ van Baudet.
Na het royement van Otten stapte een hele rits FvD-politici over naar zijn nieuwe, nog naamloze partij. De grote vraag is nu of Baudet in staat zal blijken om de kritiek van Hiddema, die de enige andere Tweede Kamerzetel van FvD bezet, wel te incasseren. Baudet heeft dinsdagavond nog niet gereageerd op het nieuws over Hiddema.
Aan Paul Cliteur de twijfelachtige eer om vanavond bij Nieuwsuur te bezweren dat alles pais en vree is binnen de partij:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.