Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Hoe fix je een politiek correcte date?

  •  
05-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Babette.jpg
Deel vier van de politieke komedie Ideale liefde: Een date fixen
Ideale Liefde is een romantische komedie over politiek. Babette is dolenthousiast als Sem belt voor een afspraak. Maar een bestemming vinden voor hun eerste date blijkt lastiger dan gedacht.
Scenarioschrijver Bart Juttmann had het idee voor de serie lang voordat VVD en PvdA dit najaar inderdaad bij elkaar in de kabinetsbedstee belandden.
We weten nog niet of dat handig is voor de serie of niet,” aldus Jungmann. “We schrijven de afleveringen kort voor de opnames zodat we ook de actualiteit mee kunnen nemen. Maar uiteindelijk gaat het ons niet zo zeer om de politiek maar om het idee dat je van mening kunt verschillen en toch van elkaar houden. De serie is een reactie op de polarisatie.”
De wekelijkse serie wordt geschreven door Bart Juttman en geregisseerd door Sia Hermanides. De hoofdrollen worden gespeeld door Niels van der Laan en Hanneke Last. Like ze ook op Facebook.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.