Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Holland's next TOP premier

  •  
27-07-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP-RutteRoemer_300.jpg
RTL 4 Premiersdebat gaat tussen Samsom, Wilders, Roemer en Rutte
“Wie wordt de premier van Nederland.” Met die titel luidt RTL het premiersdebat in dat op 26 augustus wordt gehouden. Uitgenodigd zijn PvdA-leider Diederik Samsom, PVV-leider Geert Wilders, SP-leider Emile Roemer en VVD-leider Mark Rutte. Het debat wordt geleid door Frits Wester en zal het eerste grote verkiezingsdebat op televisie zijn.
RTL 4 organiseert ook een debat in Carre op 4 september. Dat debat zal gaan tussen de lijststrekkers van de acht grootste partijen. Rick Nieman zal het debat leiden en Petra Grijzen zal de lijstrekkers aan lastige vragen onderwerpen. 
Het meest fameuze RTL-debat moment kwam in 2010 van toenmalige premier Balkenende die debatleidster Mariëlle Tweebeeke aansprak met ‘U kijkt zo lief’. Alvast even opwarmen voor 26 augustus? Bekijk het fragment.
Mediacourant.nl: Samsom, Wilders, Roemer en Rutte in RTL 4-debat Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.