37

Hot Escargot-kroket moet snackmuur veroveren

Nederlanders zijn geen slakkenfans, maar wie weet werkt het wel wanneer de slakjes in het 'bekende jasje' worden opgediend

Nederland is een kroket rijker. De slakkenkroket oftewel de ‘Hot Escargot’ doet zijn intreden. Slakkenkweker Aad Mostert probeert zijn Portugese slakken al jaren aan de Nederlandse horeca te slijten, maar tot nu toe had hij weinig succes. Koks vinden het te veel werk om de schelpdiertjes panklaar te maken. Nu vestigt hij al zijn hoop op de slakkenkroket. Zijn vriendin Esther gelooft er ook in en gaf er zelfs haar baan voor op.


Of de kroket ook daadwerkelijk in de snackmuur komt, is nog afwachten. Gerenommeerde chefs zijn in ieder geval al erg verrast. Er is dus zeker hoop van Aad & Esther uit ‘s-Gravenzande. 

Mis niets: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (37)