Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

HRA taboe in Catshuis?

  •  
27-03-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Flickr_StefBlok_RoelWijnants_300
Volgens Leeuwarder Courant klapte VVD-fractievoorzitter Stef Blok uit de school over de hypotheekrenteaftrek. VVD-woordvoering ontkent dit
Sleutelen aan de hypotheekaftrek is taboe in het Catshuis, bericht de Leeuwarder Courant dinsdag. Dit tipje van de sluier zou Stef Blok, VVD-fractievoorzitter in de Tweede Kamer, hebben gegeven in Drachten. De woordvoering van de VVD was er echter als de kippen bij om te ontkennen dat Blok uit de school heeft geklapt over de onderhandelingen over een nieuwe ronde bezuinigingen. De gesprekken in het Catshuis zijn omhuld in stilte.
Blok is een van de zes onderhandelaars die namens de drie gedoogpartners VVD, CDA en PVV onderhandelen over een nieuw pakket aan bezuinigingen en hervormingen van zo’n 13 miljard euro, aldus de Leeuwarder Courant.
NOS-verslaggever Ron Fresen twitterde :
VVD woordvoering : #Blok heeft niet gezegd dat Hypotheekrente taboe is in #Catshuis. Dus toch ’n ‘Peetoompje’ daar in Drachten bij de VVD ????
cc-foto: Roel Wijnants
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.