Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Ik kan nergens naartoe'

  •  
14-08-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lahore_300.jpeg
Noodkreet van Pakistaanse moeder levert massale steun op via sociale media
De populaire Facebook-site Humans of New York is sinds kort neergestreken in Pakistan waar ze verhalen van de ‘gewone man en vrouw op de straat’ vastleggen. Begin deze week was er een schrijnend verhaal te lezen van een Pakistaanse moeder
De site  Humans of New York  is inmiddels uitgegroeid tot een populaire website waar, normaal gesproken, persoonlijke verhalen van gewone New Yorkers te lezen zijn. Zij geven vaak een intiem kijkje in hun leven.
Schrijnend Maar voor de gelegenheid zijn de makers van Humans of New York nu in Pakistan neergestreken waar ze begin deze week een ‘portret’ maakten van een Pakistaanse moeder in nood. In het interview liet de vrouw weten dat ze een gewelddadige relatie achter de rug heeft, momenteel ziek is en nergens naartoe kan. Verder zei ze:
Ik heb hepatitis C en daarom is niemand mij bereid in huis te nemen. Ik weet niet hoelang ik nog te leven heb.
Ook gaf de Pakistaanse vrouw aan dat ze op het punt heeft gestaan om haar kind af te staan ter adoptie maar zij zich er uiteindelijk niet toe kon zetten. 
Hulp Haar verhaal maakte op Facebook veel reacties los. Massaal boden mensen hun hulp aan om deze vrouw uit de brand te helpen. Er is dan ook een speciaal mailadres beschikbaar gesteld voor mensen die hulp willen bieden:  honypakassist@gmail.com.  Ook is er ter plaatsen, in Lahore, iemand aangesteld om alle hulp in goede banen te leiden, zodat de vrouw weer snel ‘op de been is.’

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.