7

Ingrid schrijft van zich af

Geachte meneer Wilders,

Geachte meneer Wilders,

Ik wil u mede namens mijn man Henk laten weten dat we afgelopen woensdag naar de Tweede Kamer zijn geweest om het debat met de heer Lubbers van dichtbij te volgen. Nu u zo dicht bent bij regeren, willen wij ook dicht zijn bij u. We hadden wel wat harde opmerkingen van u verwacht, maar behalve de demonstratieve gaap tijdens het betoog van Pechtold vonden we u erg timide. Voorafgaande aan het debat verklaarde u nog dat u zou gaan genieten, maar dat hebben we u niet zichtbaar zien doen. Alleen toen Emile Roemer van de SP de hele Kamer aan het lachen kreeg, grinnikte u een beetje mee.

Heeft u er eigenlijk wel echt zin in? In dat gedogen bedoel ik? Die twee nieuwe vrienden van u, Rutte en Verhagen, hadden samen de grootste lol. Die zaten naast elkaar de hele tijd te ginnegappen, terwijl u een beetje zat te smsen en af en toe een snoepje aannam van de charmant geklede Fleur Agema. Wat een knappe vrouw is dat toch. Zo’n vrouw wil je toch op het bordes zien naast onze koningin. Jammer dat u dat nog steeds niet wilt, terwijl u van meneer Opstelten toch overal over mee mag praten. U schijnt zelfs invloed te hebben op de keuze van de bewindslieden. Wat let u dan om Fleur en u zelf in ieder geval op dat lijstje te laten zetten. Nu lijkt het erop dat die twee giebelende mannetjes naast Beatrix zullen staan. En niemand van onze eigen club. Doodzonde.
Henk en ik hopen van harte dat u toch op zijn minst Willy Dille tussen al die VVDers en CDAers weet te krijgen. Henk heeft in zijn eerdere brief al uitgelegd waarom.

Wij wensen u in ieder geval veel sterkte met de onderhandelingen en we zijn blij dat u op 11 september in New York in ieder geval tegen die verschrikkelijke moskee gaat demonstreren. Als die Rutte en Verhagen daar iets van zeggen, dan mag u hen namens ons laten weten dat ze de hoogste boom in kunnen. Dan bekijken ze het maar met hun kabinet.

Met lieve groet,
Ingrid

Lees ook: Henk klimt in de pen

cc-foto: wiccked

Geef een reactie

Laatste reacties (7)