8

Ingrid wil Matthijs graag houden

Geachte meneer Wilders,

Geachte meneer Wilders,
Daar begint het gelazer al. Nu mag u van Verhagen op 11 september in New York niet precies zeggen wat u vindt van die bouw van die vreselijke moskee vlakbij Ground Zero. U gedoogt nog niet eens of die lui van het CDA proberen u al de mond snoeren. Niks van aantrekken hoor! U moet altijd kunnen zeggen wat u denkt!
Henk vertelde me ook dat door de bezuinigingen Matthijs van Nieuwkerk waarschijnlijk van de televisie gaat verdwijnen. Is dat ook weer een idee van het CDA? Dat moet u niet toestaan hoor. Hebben we eindelijk een lekker ding op TV, mag het weer niet van die christelijke zedenmeesters. Ik geniet elke avond van zijn knappe verschijning en van zijn vlotte babbel. Henk kan daar niet zo goed tegen en vindt hem een verschrikkelijk slijmerige ijdeltuit die zijn gasten alleen gebruikt om zijn eigen ego te strelen. Dat is de kift natuurlijk.
Henk was ook hartstikke jaloers toen wij met de meiden uit de buurt naar een uitzending van DWDD gingen. Uw fractiegenote, Willy Dille, wilden we ook nog meenemen, maar was wegens drukke werkzaamheden verhinderd. Heel jammer. We zijn na de show met Matthijs op de foto gegaan. Wat een spannende, charismatische man. Toen Henk die foto zag ontplofte hij bijna van jaloezie. In mijn nachtkastje bewaar ik stiekem een exemplaar van De Matthijs, u weet wel dat blad dat helemaal over hem ging. Dat blader ik wel eens door als ik niet kan slapen. Als Henk daar achter komt is het huis vast te klein.
Natuurlijk begrijpen we wel dat u op televisieprogramma’s moet bezuinigen als u gaat gedogen. We moeten op alles bezuinigen, dus waarom niet op televisie. Om u een beetje te helpen hebben Henk en ik vast een lijstje gemaakt van de programma’s die in ieder geval moeten blijven. Matthijs staat daar vanzelfsprekend op. Verder natuurlijk Boer zoekt vrouw van die ontzettend hartelijke Yvon Jasper, Jensen, Vermist, Opsporing verzocht, De Reünie, Mooiste meisje van de klas, Hart van Nederland, RTL Boulevard, Shownieuws, Blauw bloed, alles van Paul de Leeuw, Gordon, Gooische vrouwen, Oprah en De rijdende rechter. Henk wil graag dat het Sportjournaal, Studio Sport, Voetbal International, Studio Voetbal, Spuiten en slikken, Peter R. de Vries, Cribs, CSI, Blik op de weg, Extreme fishing en Wegmisbruikers blijven bestaan. Van ons mag u wel meteen bezuinigen op De meiden Van Halal, Rayman is laat, die schreeuwlelijk Prem en al die verschrikkelijke saaie praatprogramma’s zoals Rondom Tien en Nova. Ik hoop dat u dit zo’n beetje uit de onderhandelingen weet te slepen. Veel Succes en lieve groet,

Ingrid

PS
Ik wilde het niet tegen Ingrid zeggen, maar ik hoop dat u ook probeert die nachtprogramma’s te behouden waarin steeds van die boeiende vrouwen in beeld komen die je dan kunt bellen of sms’en. Succes ermee en bedenk goed: gedogen is iets anders dan over je heen laten lopen. Hoorde net nog ene Doekle Terpstra op zo’n radiostation dat best afgeschaft kan worden. Schandalig wat die man allemaal uitkraamt. Met zulke CDAers moeten we helemaal niet samen willen werken! En let op mijn woorden: zo zijn ze allemaal. Sterkte met onderhandelen en hartelijke groet,

Henk.

Eerder: Ingrid schrijft van zich af

Geef een reactie

Laatste reacties (8)