Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Instagram-ster doodgeschoten in Bagdad

  •  
28-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
tara
Tara Fares, een Irakese schoonheidskoningin die eerder deze werk werd uitgeroepen tot een van de populairste sociale media sterren van het land, is in haar auto in Bagdad doodgeschoten. De 22-jarige christelijke vrouw, dochter van een Irakese vader en Libanese moeder, was bekend als voorvechter van een vrije levensstijl. Dat droeg ze ook uit op haar Instagram-account die 3 miljoen volgers telde. Ze werd bedreigd en was daarom al verhuisd naar Erbil, de hoofdstad van Iraaks Koerdistan.
De politie is op zoek naar twee mannen op een motor die de moord zouden hebben gepleegd. Eerder deze maand kwamen ook al twee vrouwen die bekend stonden om hun uiterlijke schoonheid om het leven In Irak. Rafeef al-Yaseri, ook bekend als de ‘Barbie van Irak’, werd in haar huis vermoord. Een ander, exploitante van een schoonheidscentrum, werd dood in huis aangetroffen zonder dat er een duidelijke oorzaak was.
Een bericht gedeeld door Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) op 17 Apr 2017 om 9:12 (PDT)
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.