168

Islamisten doen aangifte tegen Kamerlid Marcouch

Kritiek op verheerlijken ISIS is 'laster' volgens onderwijsstichting

De Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam en Omstreken (SIO) wil dat PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch vervolgd wordt wegens laster en smaad. De stichting heeft daarom aangifte gedaan. De islamisten zijn woest op de socialist omdat hij felle kritiek uitte op het bejubelen van de terreurgroep ISIS door een bestuurslid van SIO.

Islamisten, de moslimtypes die menen dat de Koran een partijprogramma is, leven nogal in hun eigen werkelijkheid die niet zoveel met de echte wereld te maken heeft. SIO-bestuurslid Abdoe Khoulani, tevens gemeenteraadslid voor de islamistische Partij van de Eenheid in Den Haag, schreef op Facebook euforisch over het oprukken van terroristen die dood en verderf zaaien in Irak:

Welkom in de hypocriete wereld waarin tokkies op fora mogen roepen dat moslims dood mogen gaan, omdat ze een pro-Isis demonstratie willen houden en waar de ChristenKruisvaardersUnie vragen over heeft gesteld. Maar oh weee als je de waarheid wil verkondigen. Hoe dan ook…. Leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken.

Ahmed Marcouch merkte op dat deze Khoulani ook betrokken is bij SIO en de oprichting van een omstreden islamitische school. Het PvdA-Kamerlid kwam meteen in actie. Op Facebook schreef hij:

Voorkom dat Khoulani een Islamitische school kan beginnen! Staatssecretaris van onderwijs moet nu ingrijpen en voorkomen dat de Stichting Islamtisch Onderwijs(SIO) van Abdou Khoulani komende schooljaar een islamtische school mag beginnen. Wij kunnen en mogen geen kinderen toevertrouwen aan mensen die het wrede ISIS bejubelen en jongeren oproepen naar Bagdad te gaan om geweld te plegen. Dit zijn misstanden die niet mogen worden gelegitimeerd met een beroep op de vrijheid van onderwijs of vrijheid van godsdienst. Het is de taak van de inspectie de kwaliteit van het onderwijs vast te stellen, ook voordat een nieuwe school daadwerkelijk begonnen is! Moslim-ouders willen net als alle andere Nederlanders het beste onderwijs voor hun kinderen. Dat kan alleen gerealiseerd met bestuurders die het beste met onze kinderen voor hebben!

SIO is daarom woest op de politicus. “Zijn kritiek is ongefundeerd,” zegt het SIO bestuur in een verklaring en klaagt er over dat zijn woorden ook nog eens “éénzijdig” en “op onverantwoorde wijze” in de media zijn beland, schrijft Trouw

Tegenover FunX legde Khoulani nog even uit hoe zijn woorden dan wel gezien moesten worden. De moordpartijen en standrechtelijke executies waar ISIS de wereld mee schokte zijn volgens het gemeenteraadslid gewoon ‘payback-time’. Inmiddels is er ook een Facebookgroep opgericht: Ik doe aangifte tegen Abdoe Khoulani.

cc-foto: Roel Wijnants

Geef een reactie

Laatste reacties (168)