Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Italiaanse politici grijpen naar Ipad bij verveling

  •  
08-04-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ItaliaanseSpelletje.jpg
Staatssecretaris van Milieu probeert zijn bezigheden nog te verhullen
Italiaanse parlementsleden zijn blij met hun Ipads. Niet omdat ze dan sneller hun e-mail kunnen beantwoorden of documenten kunnen lezen, maar vooral omdat de chique Ipad een uitkomst is bij saaie debatten. Vanaf de publieke tribune maakten toeschouwers onlangs foto’s van spelende politici en stuurden die op naar de Italiaanse krant Corriere della Sera.
Politici in Europa maken er geen geheim van dat ze de Ipad soms ook als spelcomputer gebruiken, maar een klein onderzoekje toont aan dat Duitse politici de Ipad toch vooral functioneel gebruiken.
RTEmagicC_ItaliaansePoliticiIPad2.jpg
De Italiaanse politici werden echter in één Kamer sessie meerdere keren betrapt op het spelen van spelletjes, zo is te zien op de fotostream van de Italiaanse krant. Roberto Menia, staatssecretaris van Milieu probeert zijn bezigheden nog te verhullen, maar uiteindelijk is zijn voorval nog kinderspel vergeleken met zijn collega Someone Di Cagno Abbrescia  (67) die werd betrapt terwijl hij aan het browsen was op een escortsite.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.